Above Gallery Showroom

Visning i vårt showroom i Stockholm

Konst handlar om upplevelser och det bjuder vi gärna på! Välkommen att höra av dig för en visning på plats i lokalerna på Sigtunagatan 7, Stockholm.

Här kan du titta på en mängd verk, även nyinkommet som inte hunnit upp på hemsidan än. På galleriet finns Allt. Boka gärna möte för en visning av ett välvalt urval.

Hit kan du även komma och hämta upp dina inköpta verk, diskutera utsmyckningsuppdrag eller planera för att hyra konst till kontoret. Kort sagt är du alltid välkommen in, bara att höra av sig först! Mail info@abovegallery.se eller telefon + 46 70 757 08 14

Nu med Drive Thru service på vår showroom i Vasastan

Under våren 2020 erbjuder vi Drive Thru som service, för ett säkert och praktiskt sätt att se konst just nu. Så här fungerar vår Drive Thru service:

Ser du något på hemsidan du vill titta på i verkligheten? Ring + 46 70 757 08 14 eller maila info@abovegallery.se.

Då kommer vi överens om en tid. Sen möter vi upp dig utanför Sigtunagatan 7 och visar upp verket för dig medan du sitter kvar i bilen. Det brukar finnas bra möjlighet att stanna utanför vår garageingång.

Om du önskar avslutar vi affären med din nya konst transportpackad och levererad direkt i bakluckan. Du kan betala med kort, faktura eller swish!

Drive thru är öppen tisdag till fredag kl 11–14.

Nu med Drive Thru showroom!