Hyra konst från Above Gallery

Det kanske inte passar alla att köpa konstverk. Att hyra konst är ett smidigt och helt avdragsgillt sätt att försköna sin miljö. Vi har konst för alla smaker och lösningar för hyra som kan skräddarsys för just ert behov och budget. Vi tar fram förslag och kan ordna med installering. Kontakta oss för mer information!

Vi vet att konsten ger betydande intryck i miljöer, och vi kan hjälpa er ge rätt känsla. Konst är en förstärkare som snabbt absorberas av besökaren. Förutom att ge rätt intryck kan konsten dessutom inspirera och motivera de som vistas i miljön.

Konst är inte svårt – vi kan hjälpa er ta fram rätt verk för rätt pris om ni redan har idéer, och vi kan hjälpa er ta fram idéerna också om dom skulle råka saknas. Om ni som företag eller privatperson är intresserade av att hyra konst från oss, bara kontakta oss. Titta gärna runt på hemsidan och se om det är något som faller er i smaken. Vi besöker gärna er verksamhet och tittar på vilken inredning ni har och vilken konst som skulle passa just där.

Vill ni ha personlig rådgivning är vi tillgängliga via telefon, mail, eller i vår utställning på Sigtunagatan 7, Stockholm. Vi kan hjälpa er att avgöra era behov och därefter i samråd med er komma fram till bra lösningar. Vid behov kopplar vi självklart in inredningsarkitekt, beroende på uppdragets karaktär.

På Above Gallery hoppas vi kunna inspirera och entusiasmera fler att ha konst i sin närhet.