Om Above Gallery

Above Gallery är ett galleri för Svensk samtidskonst. Här finns grafiska blad, fotografier och unika verk från såväl landets främsta konstnärer som unga talanger och mycket där emellan. I små upplagor, för en mer unik upplevelse och som kan få värde över tid. Vi har även det vi kallar unika verk, tex måleri och skulpturer. Med vårt kontaktnät av konstscener, samlare och globala samarbetspartners kan vi hjälpa till att hitta det ni söker.

I vår onlinebutik hittar du grafiska blad, fotografier samt unika verk. I vårt showroom på Sigtunagatan 7 kan du boka tid och komma och titta på verken, köpa eller hämta upp beställningar. Bara kontakta oss för ett möte, vare sig det handlar om att titta på ett grafiskt blad till ditt vardagsrum eller diskutera utsmyckning för kontor, hotell eller liknande. Fråga oss, vi hjälper dig!

Above Gallery är platsen där konsten blir tillgänglig för alla.

Om Grundaren

Anders Kumlien har jobbat på ett av Sveriges främsta gallerier för samtidskonst där han haft roller som marknadsansvarig, grafikansvarig och konsttekniker. Han har lång erfarenhet av varumärkesutveckling, formgivning, kommunikation och har tidigare jobbat på Stockholms Auktionsverk och galleriet Aftergrey. Han är även konstnär (numera vid sällsynta tillfällen när tiden blir över) och har genom flera grenar i släktträdet fått konsten i blodet.

Above Gallery handlar om att sprida svensk konst till Sverige och i Europa. Vi säljer och hyr ut konst, till privatpersoner och till företag.

Anders Kumlien, Stockholm 2019